LeeuwenMoed

Cursusaanbod

Cursusaanbod

Bij LeeuwenMoed kun je diverse cursussen op gebied van leidinggeven volgen. Of je nu voorkeur hebt voor een individuele cursus, liever de interactie opzoekt met andere leidinggevenden van verschillende organisaties of met jou directe collega leidinggevenden een cursus op maat wilt volgen. Er is veel mogelijk. Bij elke cursus zetten wij jouw persoonlijke ambitie en talenten centraal. Weet je niet welke talenten je hebt? Dan zoeken we dat uit. Hiervoor gebruiken we de DISC Analyse.
LeeuwenMoed - RTL LifestyleXperience

Leidinggeven is een vak, waarmee jij het verschil
kunt maken voor je bedrijf en de mensen!

Jouw loopbaan een boost geven? Met mijn hulp lukt 't!​

Breng mijn instructies, stappenplannen en lessen in de praktijk en je boekt resultaat.​

Ik heb iets ontwikkeld waardoor jij de baas wordt die je graag wilt zijn!

Stiekem vraag je je weleens af hoe andere leidinggevenden omgaan met hún hobbels en bobbels.

Ik leer je hoe jij een betere leidinggevende of meewerkend voorman kunt zijn.

Het is bewezen; te veel stress is slecht voor je. Voorkom stress en je voelt je beter.

Op maat

Bij LeeuwenMoed wordt elke cursus op jouw leerdoelen en jouw unieke persoonlijkheid afgestemd. Naast het persoonlijke leerplan, trainen wij op inspirerende locaties. Eventueel kan het ook bij jullie op de zaak, of we kiezen juist voor een locatie buiten de deur. Altijd bespreken we de mogelijkheden en de investering die hiermee gemoeid is.

Unieke talenten

Ieder mens bezit unieke talenten. Jij dus ook. Wat zijn jouw belangrijkste talenten en drijfveren? Het is veel beter van die persoonlijke talenten en drijfveren uit te gaan en die verder uit te bouwen. Deze positieve invalshoek geeft meer power om jouw doelen te realiseren.

Oefenen in de praktijk

Omdat je het beste leert op de plek waar je het geleerde wilt toepassen, krijg je huiswerkopdrachten mee. Die oefen je in je eigen werkomgeving of thuis.

Intake is altijd gratis

Voordat we samen aan de slag gaan, praten we met elkaar tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo’n intake is altijd gratis. Heb jij vertrouwen in onze aanpak en zien wij voldoende motivatie? Dan maken we afspraken over de duur en de prijs van het traject.

LeeuwenMoed

Nagesprek

Enkele maanden na de cursus heb je een nagesprek. Even evalueren, terugkijken en vooruitzien. Wat waren jouw leerervaringen, hoe kun je deze in je werk blijven toepassen en hoe kun je jezelf verder ontwikkelen?